Suomi

Suomi

Tervetuloa

Omasairaala on erikoistunut hoitamaan mestarin ottein ortopedisia ja käsikirurgiaa vaativia vammoja. Lisäksi meillä on tapaturmapäivystys, urheilu-, hammas-, korva- ja silmäklinikka sekä laajat erikoislääkäripalvelut. Työterveyshuoltoa tarjoamme OP Vakuutuksen asiakkaille. Valmistaudumme laajentamaan palveluitamme Tampereelle, Ouluun, Kuopioon ja Turkuun.

Varaa aika erikoislääkäreiltämme

Varaa aika netistä tai soittamalla numeroon 010 2578 100. Ajanvarauksemme palvelee puhelimitse arkisin klo 7.00 - 22.00 ja viikonloppuisin klo 11.00 - 17.00.  Lääkäreidemme vastaanotot ovat avoinna arkisin klo 8.00−22.00 ja viikonloppuisin klo 11.00 - 17.00.

Omasairaalasta Pohjola Sairaalaksi

Tampereen sairaalan avautuessa elokuussa tunnettu nimi ja liikemerkki tekee paluun: Pohjola syntyy uudelleen.  1.8.2016 lähtien Omasairaala Oy on Pohjola Terveys Oy ja sairaalat toimivat nimellä Pohjola Sairaala. 


Tutustu matkaklinikkaamme

Olemme avanneet matkaklinikan, josta saat kaikki matkailijan rokotukset ja estolääkitykset. Varaa aika rokotushoitajalle tai lääkärille. Tutustu matkaklinikkaamme, löydät sieltä paljon hyödyllistä tietoa ja ohjeita turvalliseen matkustamiseen. 

Palvelumme

Omasairaalassa hoidetaan tuki- ja liikuntaelinten vammoja ja sairauksia sekä urheiluvammoja. Saat saman katon alta erikoislääkärien vastaanottopalvelut, tutkimukset, leikkauspalvelut ja kuntoutuksen. Uusia palveluitamme ovat hammas- ja korvaklinikka sekä työterveyshuolto. Huippuasiantuntijamme pitävät huolen, että saat ensiluokkaista palvelua.

Omasairaalassa asianmukaisiin tutkimuksiin ja hoitoon pääsyä ei tarvitse odottaa. Mikäli vamma vaatii leikkaushoitoa, pyrimme järjestämään leikkausajan vamman luonteesta riippuen jopa samalle viikolle.

Hoitopolku

Luomme sinulle hoitopolun, jonka avulla tervehdyt mahdollisimman nopeasti. Osa vammoista voidaan hoitaa kuntouttamalla, mutta osa täytyy ensin leikata.