Suomi

Suomi

Tervetuloa

Omasairaala on erikoistunut hoitamaan mestarin ottein ortopedisia ja käsikirurgiaa vaativia vammoja. Lisäksi meillä on tapaturmapäivystys, urheilu-, hammas-, korva- ja silmäklinikka sekä laajat erikoislääkäripalvelut. Työterveyshuoltoa tarjoamme Pohjola Vakuutuksen asiakkaille. Valmistaudumme laajentamaan palveluitamme Tampereelle ja Ouluun.

Varaa aika erikoislääkäreiltämme

Varaa aika netistä tai soittamalla numeroon 010 2578 100. Ajanvarauksemme palvelee 24/7. Lääkäreidemme vastaanotot ovat avoinna arkisin klo 8.00–22.00 ja viikonloppuisin klo 11.00 - 17.00.

Kiitos hakemuksista!

Tampereen sairaalan rekrytointi on päättynyt. Saimme valtavasti hakemuksia, kiitos siitä kaikille. 

Kun sairaala elokuussa avautuu, merkitsee se tunnetun nimen ja liikemerkin paluuta. Pohjola syntyy uudelleen. 

1.8. lähtien Omasairaala Oy on Pohjola Terveys Oy ja sairaalat toimivat nimellä Pohjola Sairaala. 
 

Palvelumme

Omasairaalassa hoidetaan tuki- ja liikuntaelinten vammoja ja sairauksia sekä urheiluvammoja. Saat saman katon alta erikoislääkärien vastaanottopalvelut, tutkimukset, leikkauspalvelut ja kuntoutuksen. Uusia palveluitamme ovat hammas- ja korvaklinikka sekä työterveyshuolto. Huippuasiantuntijamme pitävät huolen, että saat ensiluokkaista palvelua.

Omasairaalassa asianmukaisiin tutkimuksiin ja hoitoon pääsyä ei tarvitse odottaa. Mikäli vamma vaatii leikkaushoitoa, pyrimme järjestämään leikkausajan vamman luonteesta riippuen jopa samalle viikolle.

Hoitopolku

Luomme sinulle hoitopolun, jonka avulla tervehdyt mahdollisimman nopeasti. Osa vammoista voidaan hoitaa kuntouttamalla, mutta osa täytyy ensin leikata.