Suomi

Suomi

Tervetuloa

Olemme ortopediaan ja käsikirurgiaan erikoistunut, Helsingin Pikku Huopalahdessa toimiva ortopedinen yksityissairaala. Tutkimme, leikkaamme ja kuntoutamme ortopedisiä vammoja, ja tapaturmapäivystyksemme palvelee iltaisin ja viikonloppuisin. Omasairaalassa hoidamme myös käyntiisi liittyvät vakuutusasiat.

Varaa aika ortopedian erikoislääkäreiltämme

Varaa aika netistä tai soittamalla numeroon 010 2578 100. Ajanvarauksemme palvelee 24/7. Lääkäreidemme vastaanotot ovat avoinna arkisin klo 8.00–22.00 ja viikonloppuisin klo 11.00 - 17.00.

Asiakkaamme kertovat

  • En olisi uskonut, että ranteeni saadaan kuntoon näin nopeasti. Palvelu oli joustavaa, ammattitaitoista ja nopeaa. Omasairaalassa on mietitty pienetkin asiat ja tuntui siltä, että minusta oikeasti haluttiin huolehtia hyvin. Omasairaalaan kannattaa tulla kauempaakin!

    Mies, 44 vuotta
    Urheiluvamman takia ranteen nivelsiteiden kiristäminen

Palvelumme

Omasairaalassa hoidetaan tuki- ja liikuntaelinten vammoja ja sairauksia. Saat saman katon alta erikoislääkärien vastaanottopalvelut, tutkimukset, leikkauspalvelut ja kuntoutuksen. Huippuasiantuntijamme pitävät huolen siitä, että saat ensiluokkaista palvelua.

Omasairaalassa asianmukaisiin tutkimuksiin ja hoitoon pääsyä ei tarvitse odottaa. Mikäli vamma vaatii leikkaushoitoa, pyrimme järjestämään leikkausajan vamman luonteesta riippuen jopa samalle viikolle. Fysioterapeuttimme opastavat sinua kaikissa toipumisesi vaiheissa.

Hoitopolku

Luomme sinulle hoitopolun, jonka avulla tervehdyt mahdollisimman nopeasti. Osa vammoista voidaan hoitaa kuntouttamalla, mutta osa täytyy ensin leikata.